Van piekeren en onrust in je hoofd naar meer focus en ontspanning in je dagelijks leven! 


Herken je dit:

 • Je bent alleen maar druk en vaak met 10 dingen tegelijk bezig waardoor je aandacht alle kanten op gaat.
 • Je emoties vliegen alle kanten op en heb hier geen controle over.
 • Je bent altijd bezig met zorgen voor anderen en je zet jezelf onderaan je prioriteitenlijst.
 • Je voelt je moe, overprikkelt, gespannen, onrustig maar zo wil je je helemaal niet voelen.
 • Je hebt al van alles geprobeerd om meer rust te ervaren maar je valt telkens weer terug in je oude gewoontes. 

Hoe zou het zijn als je:

 • De signalen van je lichaam gaat herkennen en weet wat je kan doen als je de signalen opmerkt zodat je niet overprikkelt raakt?
 • Minder gaat piekeren een meer rust in je hoofd hebt zodat je meer innerlijke rust gaat ervaren?
 • Weet wat jouw grenzen zijn en deze ook serieus gaat nemen?
 • Gedachtes, gevoelens en energie in balans zijn, waardoor je beter met situaties kan omgaan en je weer lekker in je vel gaat zitten?
 • Weet wat je kan doen om je energie elke dag zo hoog mogelijk te houden waardoor jij een energieke moeder bent?
 • Je leven gaat leven in het hier en nu zodat je met volledige aandacht aanwezig bent en kan GENIETEN van wat er nu is?

Overprikkeling is iets waar heel veel vrouwen vandaag de dag mee te maken hebben. Door ons drukke bestaan waarin er veel van ons wordt verwacht, zijn we vergeten dat ons lichaam een schat aan informatie bevat. Ons lichaam geeft ons de meest waardevolle informatie die o.a. bedraagt aan een goede fysieke en mentale gezondheid. 

 

Ergens diep van binnen wist ik heel goed wat wel en niet goed voor mij was. Ik herkende mijn grenzen, ik voelde de verbinding met mijn lichaam en toch negeerde ik alle signalen die mijn lichaam me gaf, met een burn-out als gevolg. Misschien herken je dit ook wel, dat je leeft op de automatische piloot, continue over je eigen grenzen heen gaat, veel stress hebt en veel dingen doet puur op wilskracht… En door het negeren van al die signalen die mijn lichaam aangaf, kreeg ik steeds meer vage klachten. Klachten zoals vermoeidheid, concentratieproblemen, emoties die alle kanten opvlogen, angstgevoelens waardoor ik niet meer naar gelegenheden met grote groepen ging, opvlierigheid en ik had continu een onrustig gevoel in mijn lichaam. Na diverse onderzoeken bleken dit allemaal gevolgen te zijn van langdurige overprikkeling. 

 

Al snel kwam ik erachter dat alléén ik de overprikkeling kon stoppen. En zo is mijn verdieping op het gebied van overprikkeling begonnen. Ik heb hier veel over geleerd, gelezen, uitgezocht en vooral ook geprobeerd en inmiddels kan ik zeggen dat ik geen last meer heb van overprikkeling. En dit gun ik jou ook zo! Het is écht mogelijk om een einde te maken aan die overprikkeling maar het gaat niet vanzelf! Jij hebt hier het innerlijk werk voor te doen, die krachtige vrouw in jezelf te ontdekken zodat jij de stappen gaat zetten die jou helpen om die cirkel van overprikkeling te gaan doorbreken. En daar gaat deze training jou bij helpen! Deze training gaat je helpen om vanuit acceptatie en verzachting naar het leven te kijken waardoor je gaat ontdekken waar jij jezelf nu tegen houdt om jezelf een ontspannen jij te gunnen.

Het is écht mogelijk, mij is het ook gelukt! Als je het leuk vindt kan je hier meer lezen over mijn persoonlijke verhaal. 

 

Ik durf inmiddels te zeggen dat ik een expert en ervaringsdeskundige ben op het gebied van overprikkeling. Daarom heb ik met veel liefde, kennis en ervaring deze waardevolle en vooral praktische training ontwikkelt. 

 

Na het volgen van deze training, heb je alle kennis en tools in huis waardoor je weer grip krijgt op jouw leven: vanuit liefde voor jezelf & vanuit vertrouwen. Ik deel al mijn kennis en ervaring met jou en je ontdekt dan ook precies de weg die ik zelf heb bewandeld en waar ik al veel vrouwen mee heb kunnen helpen in 1-op-1 coachingstrajecten en waarmee ik jou nu ook in deze online training mee ga helpen. 


Hoe meer jij gaat leven op een manier die bij je past,                      hoe meer energie jij krijgt!


Dit levert de training je op:

JE WEET WIE JE BENT EN OP WELKE MANIER JOUW LICHAAM MET JE COMMUNICEERT

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe overprikkeling bij jou werkt? Je krijgt stap voor stap super helder hoe jouw lichaam werkt en wat jouw triggers voor overprikkeling zijn. Je kunt pas gaan werken aan verandering als je bewust bent van wat er allemaal in jouw systeem gebeurd. 

GRENZEN HERKENNEN

Doordat jij steeds meer gaat ontdekken hoe jouw lichaam werkt en op welke manier jouw lichaam signalen geeft leer jij ook steeds beter je eigen grenzen kennen en weet je ook hoe je bewust met jouw eigen grenzen kan omgaan. Een MUST als je een einde wilt maken aan overprikkeling!

VERTROUWEN

Je hoofd en lichaam komen steeds meer met elkaar in verbinding doordat jij je bewuster wordt van wie jij daadwerkelijk bent. Je leert op jezelf en jouw ingevingen te vertrouwen en met de kennis, tips en tools die je in deze training krijgt. Hierdoor ga je makkelijker keuzes maken die passen bij wie jij werkelijk bent.

FOCUS

Als jij de dingen met volledige aandacht gaat doen zal je merken dat alles sneller, makkelijker en leuker is! Aandacht versnipperen is verleden tijd waardoor je meer energie hebt voor de dingen die het waard zijn om je energie aan te geven. Leven in het hier en nu is goed waard!

DOEN!

Tijdens deze training ga jij echt in de actie! Dat is precies waar de uitdaging in deze training zit. Spelen, ontdekken en uitproberen! Je groeit en ontwikkelt door dingen anders te gaan doen dan je tot nu toe hebt gedaan. De opdrachten en tools helpen je hierbij en zetten je aan tot actie. Ook kleine stapjes naar je doel toe zijn stapjes, als je maar in beweging komt. Jij bent klaar voor verandering toch?! Ga dan met jezelf deze commitment aan! 


- Inzicht zonder handeling brengt géén verandering! -


Praktische informatie over de online training

 • De online training duurt 8 weken.
 • Na aanmelding ontvang je automatisch elke week een nieuwe module in je mailbox.
 • De modules bestaan uit audio's, tools, opdrachten, werkboeken, meditaties en visualisaties.
 • Je kan de training in je eigen tempo volgen.
 • Je hebt onbeperkt toegang tot het trainingsmateriaal.

 

Als BONUS ontvang je de online training 'Affirmeren kan je leren' cadeau (t.w.v. €77,- (ex. BTW).


Ben jij klaar met het gevoel van overprikkelt zijn en wil jij meer rust, energie, plezier en echt gaan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft?

Meld je dan aan voor de training!


Aanmelden

De investering voor deze 8 weekse online training is €197,- exclusief 21% BTW