Zelfliefde, de start van een mooi en gelukkig leven

Gepubliceerd op 6 juni 2020 om 14:56

Begin deze week plaatste ik een poll op Instagram over het onderwerp zelfliefde. Ja ik weet het, you love it or you hate it, en juist dat wilde ik met deze poll dus inzichtelijk maken. De uitkomst was dat maar liefst 80% van de mensen die de poll hebben ingevuld zelfliefde super waardevol vindt.

OH YES! Van deze uitkomst word ik echt heel blij! Want als ik iets in de afgelopen jaren hebt geleerd is dat zelfliefde dé sleutel is voor een mooi en gelukkig leven.

Als ik terugkijk naar waar ik een aantal jaar geleden stond en hoe ik mijn leven leefde was dat echt geen "rozen geur en manen schijn" zal ik maar zeggen. Altijd gestrest, op mijn tenen lopen, grenzen overgaan, moe, geërgerd, noem het maar op of ik herken het wel! Hoewel ik veel op de automatische piloot leefde, kon ik mezelf altijd weer een liefdevolle schop onder mijn kont geven waardoor de 'positieve ik' altijd weer op de voorgrond kwam te staan. Dit zorgde ervoor dat ik ondanks alles nog de mooie dingen in het leven kon zien en ervaren. Dit is echt mijn power. De power die ervoor zorgde dat Ik weer overeind krabbelde, dat ik mensen kon vergeven en wat misschien nog wel het aller belangrijkste was, dat ik heel sterk een innerlijke drive voelde dat er iets mooiers mogelijk was dan hoe ik mij vaak voelde. Lang heb ik op deze power kunnen 'overleven' maar man... wat heeft me dit bergen met energie gekost. Nu ik terugkijk op die periode was het vooral de power van zelfliefde wat mij elke weer de mooie en lichte kanten van het leven liet zien. Als ik toen had geweten wat ik nu weet dan had me dat een hoop gedoe en ellende bespaard! 

 

Ik zie dit ook bij veel van mijn klanten terug. De struggle die zij ervaren om elke zichzelf in alle bochten te wringen om weer positieve energie te voelen of het door blijven vechten om te laten zien hoe sterk zij zijn en dat zij het allemaal wel aankunnen (vooral bewijzen naar buitenwereld). Ja ik herken het zo... maar sterke vrouw, dit is niet nodig! Je hoeft niet te vechten op basis van wilskracht en met behulp van je laatste energie. Nee, stop daarmee! Het is tijd om het op een andere manier aan te pakken. Op een manier die voor jou goed voelt, een manier die je veel minder energie kost en vooral op een manier waardoor jij je veel beter gaat voelen! 

 

Verlang jij ook naar een leven waarbij je steeds meer de mooie kanten van het leven gaat zien en ervaren in je dagelijks leven? Dan is het goed om te beginnen met meer te gaan luisteren naar wat jij echt wilt. Niet bedacht vanuit je hoofd, of omdat andere iets van jou verwachten, nee. Wat wil jij diep van binnen? 

 

Ik deel graag 3 waardevolle tips die je kunnen helpen bij het vinden van antwoorden op deze vraag:

1. Versterk het contact met je essentie (je innerlijke wereld, je bron, je kern, hoe je het ook noemt). Dit kan je eenvoudig doen door te mediteren (nee is helemaal niet zweverig of voor geiten wollen sokken types) ga ergens rustig zitten of maak een wandeling in de natuur. Zorg er in ieder geval voor dat je alleen bent en geen afleiding hebt.

2. Voel, zie en luister wat er gebeurd. Hoe jou essentie contact met je probeert te maken is voor iedereen anders. Hoe meer je dit gaat doen des te sneller je ontdekt hoe jij de informatie ontvangt.

3. Leer te vertrouwen dat de informatie die je doorkrijgt klopt. Zie het als een speeltuin. Probeer en ervaar wat er gebeurt. Eigenlijk is dit simpelweg een spier die je mag gaan trainen. 

 

Als je klaar bent met wat er nu allemaal gebeurd in je leven en je wilt stappen gaan zetten om dit te veranderen dan is contact maken met jouw essentie echt stap 1. Jouw essentie is namelijk een schatkamer waar al jouw dromen en verlangens zijn opgeslagen maar ook de plek waar jij de antwoorden op je vragen kunt vinden. Dus... vind de weg naar jouw schatkamer!

 

Hoe sta jij op dit moment in verbinding met je essentie? Kan deze een boost gebruiken? Of misschien loop je ergens tegenaan? Of heb je helemaal geen contact meer? (Daar stond ik namelijk een paar jaar geleden).

 

Wil je dit me me delen? Ik ben heel benieuwd!

 

Liefs,

Priscilla

 

PS:

Ben je al lid van mijn beslotenFacebook community 'Power Vrouwen in het hier en nu'? Dé community voor vrouwen die hun oude verhaal willen loslaten en klaar zijn om hun nieuwe realiteit te gaan creëren. Dus ben jij klaar met de manier waarop jij je leven nu leeft of hoe je leven er nu uitziet? Wil je je verlangens en dromen gaan ontdekken en gaan doen waar jij echt gelukkig van wordt? Dan is deze community echt voor jou! Dit is dé plek waar ik vrouwen inspireer op thema's als zelfliefde, mindset en energie. Daarnaast is ook een plek waar je al je vragen kan stellen en de plek waar je ervaringen kunt delen met gelijkgestemde vrouwen. Dit alles in een veilige omgeving en vanuit verbinding met elkaar.⁣⁣

Nog geen lid? Dan nodig ik je hierbij van harte uit voor mijn community! Zie ik je daar? Klink dan hier! 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.