Wat als jij alleen maar jezelf hoeft te zijn

Gepubliceerd op 17 juli 2020 om 13:34

Als je heel eerlijk bent, ben jij dan echt jezelf?

 

Ik zie het bij zoveel fantastische vrouwen gebeuren dat ze gewoon niet meer weten wat ze echt willen, niet meer weten wat ze plezier geeft, niet meer weten wat ze moeten doen om dichter bij hun verlangens te komen of het gewoon allemaal even allemaal niet meer weten…

 

Je krijgt geen grip meer op jouw leven, op je gedachtes en gevoelens. Het lijkt alsof je leven als een film aan je voorbij flitst, alleen jij blijft dezelfde rol in deze film spelen. Je zit vast in jouw wereld. Geen ruimte meer voelen om jouw eigen dingen te kunnen doen, geen energie meer hebben om naar oplossingen te zoeken omdat je denkt dat er toch niks gaat veranderen, je zit vast in de verhalen die je dag in dag uit opnieuw aan jezelf vertelt.

 

Veel vrouwen die ik begeleid ervaren dit. Alles willen bedenken met ons hoofd helpt de meeste vrouwen niet verder en ik zal je vertellen waarom. De mind kan je alleen helpen op basis van de ervaringen die je tot nu toe hebt. Door o.a. je ervaringen ontstaan patronen, gedachtes en overtuigingen. Simpel gezegd, je bouwt je leven voort op eerdere ervaringen. 

 

Ken je het gezegde; Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg? Dit is precies wat er gebeurd als je kiest en handelt vanuit je hoofd. 

 

Klinkt dit logisch? Lees dan nog even door!

 

De oplossing om dit patroon te doorbreken is dat je verbinding mag gaan maken met jezelf, met je hart.

Je mag je gaan verbinden met je innerlijke wereld, je mag je verbinden met je hart, je mag je verbinden met je lichaam, je mag je verbinden met jezelf. Want vanuit die magisch verbinding zal je alle antwoorden vinden. 

 

Klinkt dit raar? Dat mag en dat is helemaal oké. Maar…. wat als je hier nu is helemaal niks van hoeft te vinden en al die innerlijke stemmetjes even uitzet dan heb ik heb een aantal interessante vragen voor je: 

  • Sta jij net zo goed met jezelf in verbinding als dat je met je man, je kinderen of je beste vriendin in verbinding staat?
  • Zeg jij tegen de belangrijke personen in jouw leven net zo vaak nee als dat je tegen jezelf zegt?
  • Gun jij jezelf net zoveel als dat je anderen gunt?
  • Kan jij jezelf net zo goed advies geven als je dat bij een ander doet?
  • Behandel jij jezelf op dezelfde manier als hoe je anderen behandelt?
  • Kijk jij met net zoveel liefde naar jezelf als hoe je naar anderen kijkt?

 

Heb jij deze vragen met een nee beantwoord? Dan is dit mijn uitnodiging aan jou om te gaan werken aan het versteken van de verbinding met jezelf. Als je zoekende bent naar wat er nog meer voor jou mogelijk is, als je meer plezier en gemak in je leven wilt gaan ervaren, als je gewoon je leven wilt leven zonder al die zwaarte die je nu misschien wel voelt, dan is het een MUST om met jezelf in verbinding te zijn. Dat jij gewoon lekker jezelf gaat zijn en gaat doen wat jij vanuit binnen voelt wat je wilt doen. Dat jij gewoon jouw leven gaat leven op jouw manier. Dat jij alleen maar jezelf hoeft te zijn om vanuit daar nieuwe antwoorden en mogelijkheden te gaan ontdekken. Het leven wordt zoveel makkelijker, leuker wanneer jij je eigen pad gaat volgen.

 

Hoe zou het zijn als je alleen maar jezelf hoeft te zijn?

Ik zou het heel fijn vinden als je met me wilt delen wat deze blog met je doet. Voel je een verlangen opkomen of heb je vraag over dit onderwerp? Stuur me dan een mailtje en kijk met liefde met je mee.

 

Liefs Priscilla

 

PS: Zou jij stappen willen zetten om de verbinding met jezelf te willen maken of voel je dat deze verbinding wel wat versterking kan gebruiken? Dan is mijn maandtraject ‘Van verlangen naar realiteit’ een fijn traject om je hieraan te gaan werken. Een maand lang gaan wij tijdens 4x een 1-op-1 (online) sessie hiermee aan de slag zodat jij na deze maand exact weet hoe jij die verbinding met jezelf kan maken en heb je de tools die je kan blijven gebruiken. Op dit moment biedt ik dit traject nog tijdelijk aan voor €97,- ex. BTW. Per 1 september wordt de prijs €197,- ex. BTW.

Voel jij een YES, neem dan contact met mij op en meer informatie over dit traject kan je vinden op https://www.priscillamassaar.nl/samenwerken/maandtraject-van-verlangen-naar-realiteit

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.