Verlang jij naar meer balans in je leven?

Gepubliceerd op 18 mei 2021 om 12:08

Veel vrouwen waar ik mee samen werk verlangen naar meer balans in hun leven. En misschien lees jij nu dit blog en herken jij dit verlangen ook? Als dat zo is dan wil ik je uitnodigen om dit blog rust door te lezen want ik denk dat je hier mooie inzichten uit kan halen.

Oké, heel eerlijk, ik ben best visueel ingesteld en ik zie bij het woord 'balans' al snel een ⚖️ voor me. Oftewel, alles in evenwicht. Voor de duidelijkheid, dit is mijn aanname hé, dit zegt dus helemaal niks over wat deze vrouwen écht willen.

Maar heel eerlijk, wat voor vaag woord is balans eigenlijk?

Ik zie het als een woord dat gebruikt wordt wanneer vrouwen niet écht bij hun gevoel kunnen komen. En 'in balans zijn klinkt' dan lekker veilig. Het is een woord dat veel gebruikt wordt in de coachingswereld simpelweg omdat het een verlangen is van veel vrouwen. Inmiddels weet ik dat het daadwerkelijke verlangen over iets anders gaat dan 'in balans zijn'. Ik vraag de vrouwen die dit verlangen hebben daarom altijd om glashelder te maken hoe het ‘in balans zijn’ er dan uit ziet. Want als je een doel hebt waar je naartoe wilt groeien dan is het belangrijk om helder te maken wat dan je bestemming is. 

En dan, als we samen dit plaatje glashelder hebben zijn het 3 dingen die heel vaak onder het verlangen balans zitten: rust, vrijheid en eigenwaarden. Wauw, dit is dus waar het om gaat hé?! Het heeft niks met balans te maken maar het heeft alles te maken met het zichtbaar maken van het verlangen onder het verlangen. Het échte verlangen dus.

Als jij nu ook verlangt naar meer balans in je leven, ga dan eens voor jezelf onderzoeken hoe dit voor jou eruit ziet. Wat betekent het woord balans voor jou? En kijk dan vervolgens wat het nu daadwerkelijk is waar je naar verlangt. Wat is het verlangen onder jouw verlangen? Je mag hierin echt heel eerlijk naar jezelf zijn. Alleen dan kan je ook krijgen wat je verlangt.


En dat is precies waar ik sensitieve vrouwen in begeleid. Het onzichtbare zichtbaar maken en vanuit daar doorbewegen naar het nieuwe.

Ons hoofd kan maar bedenken tot wat het kent en wanneer ik je meeneem naar die diepere wijsheid die in jou verscholen ligt, dan komen de antwoorden waar het écht om gaat altijd.

P.S. Momenteel heb een plekje vrij voor 1-op-1 coaching. Als jij voelt dat dit plekje voor jou is stuur me dan gericht een berichtje of https://calendly.com/priscillamassaar/30min plan hier een kennismakingsgesprek in en dan kijken we samen wat jij nodig hebt en of mijn traject daarop aansluit.

Liefs,
Priscilla


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.