Online workshop ‘Hoe blijf je dicht bij jezelf’

 

In een paar weken tijd is ons leven, is de wereld, veranderd. Hetgeen dat een aantal weken geleden nog ver van onze werkelijkheid leek te zijn, is nu ook onze realiteit geworden. Deze tijd raakt ons allemaal en je zult vast al gemerkt hebben dat iedereen hier op zijn of haar eigen manier mee omgaat.

Ik denk dat we met z’n alle 1 gemene deler hebben en dat is dat de huidige situatie ons op bepaalde momenten een angstig gevoel geven. Denk hierbij aan angst voor de onzekerheid waar we mee te maken hebben, angst voor de onwetendheid van artsen en wetenschappers en angst voor de toekomst. En ja, natuurlijk voel ik deze angst ook maar ik weet en geloof dat je altijd een keuze hebt in hoe je je wilt voelen en door welke gevoelens je je dus laat leiden. Juist nu in deze tijd is het extra belangrijk om je te realiseren dat je deze keuze hebt. 

Wat mij in deze tijd enorm helpt is om dicht bij mezelf te blijven. Doordat ik nu weet wat dit voor mij inhoud weet ik ook hoe ik dit elke dag opnieuw kan blijven doen. Hierdoor kan ik veel makkelijker meebewegen in de situaties die zich voordoen. Nu hebben we een wereldwijde situatie wat natuurlijk wel uitzonderlijk is maar in ons leven zullen zich altijd situaties voordoen waar flexibiliteit van ons wordt gevraagd. En hoe doe je dat dan? Wat heb jij nodig om zo goed mogelijk met lastige situaties om te gaan? 

 

Graag neem ik je in deze workshop mee op reis om te gaan ontdekken wat dicht bij jezelf blijven voor jou betekent en wat dit voor positief effect op jouw leven heeft. Ik deel graag mijn ervaringen ter inspiratie maar deze workshop gaat vooral over jou. Je ontvang ook een werkboek bij deze workshop zodat je ook echt de verdieping kan opzoeken.

 

Wat levert deze workshop jou op:

  • Wat jouw definitie van ‘dicht bij jezelf blijven’ is
  • Tips en tools hoe je dit kan doen en vol kan houden
  • Hoe het stellen van goede vragen je hierbij kunnen helpen
  • Wat zuiver kiezen voor jou kan betekenen
  • Hoe je emoties op een dieper niveau kan onderzoeken.

 

Deze workshop is voor jou als:

  • je wilt vertrouwen op je eigen gevoel
  • je focus wilt krijgen op jouw ware verlangen
  • je meer bewust wilt worden van wat er nu werkelijk in je omgaat
  • je wilt connecten met gelijkgestemde vrouwen.

 

Datum: zaterdag 4 april 2020

Waar: online workshop in een besloten Facebookgroep

Tijd: 10.00 uur start ik een live in de Facebookgroep en om 16.00 uur een live Q&A om al jullie vragen te beantwoorden.

 

De workshop doen we uiteraard online in besloten Facebookgroep. Ik zorg voor een veilige plek waar je al je vragen kan stellen en waar we met gelijkgestemde vrouwen elkaar kunnen aanmoedigen om te gaan doen wat jij nu nodig hebt!

 

Gaaf he?! Wil je deelnemen aan deze gratis workshop? Meld je dan hieronder aan.