Hi power vrouw,

Dank je wel voor je aanmelding! Binnen enkele minuten zit de mail in je mailbox. Maar nu je hier toch bent dan heb ik nog iets heel  waardevols voor je.

Verlang jij naar meer positieve gedachten en zou je meer in mogelijkheden willen denken?

 

Dan is het tijd om aan de slag te gaan met het ontwikkelen van jouw Power Mindset! En ik help je graag bij het zetten van die eerste stap.

Denk jij vaak in onmogelijkheden en maak je keuzes die veilig voelen?

JA?!

Dan ik heb nu echt een MEGA kans voor je om dit te veranderen (deze kans alleen geldig is zolang je op deze pagina bent).


"Priscilla maakt ingewikkelde dingen simpel en praktisch. De informatie is direct toepasbaar waardoor je ook snel resultaten kan behalen"

- Raquel - 


Herken je dat…

> Je ziet in elke situatie of uitdaging vooral de negatieve kanten waardoor je keuzes maakt die veilig voor je voelen, maar je niet altijd verder brengen.

> Je weet hoe belangrijk een positieve en sterke mindset is om het leven te creëren waar je naar verlangt maar je weet niet meer waar je moet beginnen, hoe doe je dat dan en wanneer.

> Je weet dat de manier waarop je tegen jezelf praat bijdraagt aan hoe jij je voelt maar het lukt je niet om die liefdevolle manier te vinden.

> Je baalt ervan dat jouw manier van denken ervoor zorgt dat je rondjes blijft lopen en dat je eigenlijk weinig positieve veranderingen in jezelf en in je leven ervaart.

> Al die gedachtes die jij de hele dag hebt kosten je nu energie. Gedachten als ‘Ben ik het wel waard?, Ben ik wel goed genoeg? Of ik heb hier geen tijd voor?’ poppen regelmatig op.

> Je bent klaar met hard werken, altijd maar vanuit die wilskracht en doorzettingsvermogen! Je wéét dat het anders kan, dat zie je bij anderen en je voelt dit diep van binnen, maar HOE DAN?! Waar moet je beginnen?


Soms moet je veranderen om jezelf te blijven


Hoe zou het zijn als...

> Je weet hoe jij jezelf een nieuwe waarheid kan vertellen? Simpelweg door je mind te gaan herspoelen!

> Je de baas gaat worden over je eigen gedachten door deze om te buigen naar positieve gedachten?

> Jij helemaal zelfstandig een Power Mindset kan ontwikkelen waardoor jij meer en meer in jezelf gaat geloven?

> Je focus hebt? Dat je precies weet wát je moet doen, welke conconrete stappen je te zetten hebt om ook écht die Power mindset te ontwikkelen?

> Jij gaat herkenen hoe jij jezelf tegen laat houden door het doemdenken? En vervolgens weet hoe jij jezelf een liefdevolle schop onder je kont kan geven en toch andere keuzes gaat maken omdat je weet dat het tijd is voor nieuwe ervaringen?

 

En stel je eens voor, dat je écht je leven gaat leven in vrijheid, zonder die mindfucks die je tegen houden, maar leeft vanuit gedachten die je aanmoedigen om je leven écht te gaan leven


Voel je het verlangen en de herkenning?

 

YES! Dan wil ik je écht uitnodigen om mee te doen met de toffe online training 'Affirmeren kan je leren'!

Dit is een exclusieve kans waarin ik jou in 7 stappen leer hoe jij een Power Minder kan ontwikkelen voor een leven vol mogelijkheden, positiviteit en joy! Je kan de training op je eigen tempo volgen en je hebt onbeperkt toegang tot het trainingsmateriaal.

 

En alleen op deze pagina geldt echt een super mooi aanbod.

Deze training heeft een waarde van €37,- (incl. BTW)

maar alleen nu is jouw investering slechts €22,- (incl. BTW)

Dit aanbod is echt een no-brainer voor wat je krijgt! Ik deel op een eenvoudige en praktische manier hoe je affirmeren kan inzetten om jouw doelen te bereiken en daarbij ontvang je van mij maar liefst 130 affirmaties waarmee jij direct aan de slag kan gaan! 

 

Ben jij klaar om jezelf nieuwe gedachten en overtuigingen aan te leren en jezelf te gaan trainen om die Power Mindset te ontwikkelen? Meld je dan nu aan via onderstaande button.


"Ik heb in deze training geïnvesteerd omdat ik het niet wist wat ik kon doen om een betere mindset te krijgen. Deze training heeft mij laten ervaren dat een eerste stap niet moeilijk hoeft te zijn. De training is eenvoudig, praktisch en kost maar een paar minuten van je tijd. Ik ben hier elke dag mee bezig en merk echt dat het affirmeren mij helpt om uit die negatieve spiraal te komen"

- Samantha _ 


Your life is as good as your power mindset


Na het volgen van deze training:

  • Weet jij precies hoe affirmeren werkt.
  • Heb jij de tool in huis om op dagelijkse basis je Power Mindset te blijven ontwikkelen.
  • Voel jij wat de kracht van affirmaties met je doen en ga jij stap voor stap de resultaten ervaren.
  • Beschik jij over maar liefst 130 krachtige en liefdevolle affirmaties zodat je altijd inspiratie hebt!
  • Ben jij de baas over jouw gedachten waardoor je positiever en sterker in het leven staat.

Wat kan je verwachten:

  • Je ontvangt de online training deze dag nog in je mailbox.
  • De training bestaat uit audio's en een werkboek.
  • 130 krachtige affirmaties.
  • Je kan de training op jouw eigen tempo volgen en je hebt onbeperkt toegang tot het materiaal.
  • Je hebt onbeperkt toegang tot het trainingsmateriaal.

Je kan de training nu voor slecht €22 incl. BTW aanschaffen en je hebt voor de rest van je leven toegang!