Change your energy

Leer in 30 dagen je energie te verhogen!


Je bent niet op de wereld gekomen om je BLEH te voelen! Nee, je bent op de wereld gekomen op te GENIETEN en jouw leven te LEVEN.

Juist nu in deze tijd is mega belangrijk om jezelf in de goede energie te zetten en een sterke mindset te hebben zodat jij meer zelfvertrouwen en connectie met jezelf krijgt, ondanks alles wat er gebeurt!

Je kunt kiezen om deze tijd juíst in je voordeel te laten werken! Waar anderen in angst zitten leer jij shiften naar die diepe connectie met jezelf en vanuit daar op jezelf te vertrouwen. Waar anderen in de bleh-modus blijven hangen weet jij na dit programma precies wat je kan doen om hier zo snel mogelijk weer uit te stappen.Deze training is uniek omdat het de ultieme combinatie is tussen het maken van mindsetshifts, gedachten veranderen, en het nemen van de juiste stappen die ervoor zorgen dat je energiefrequentie omhoog gaat!

Daarnaast ben ik in dit programma 30 dagen lang jouw coach in de besloten Facebookgroep waar de training gaat plaatsvinden.


We starten op 1 december aanstaande. 30 dagen lang ontvang je elke werkdag een bericht in de FB groep met tips, oefeningen en practices. Met dit programma ben je max. 15 minuten per dag bezig. Eenvoudig, praktisch en vooral effectief!

Maar het begint bij “JA” zeggen tegen jezelf!

Let's change your energy!


De investering voor dit programma is €49,- (incl. btw)


Heb je vragen over dit programma? Stuur mij dan gerust een e-mail via info@priscillamassaar.nl.