Als ambitieuze sensitieve moeder voel je je verantwoordelijk voor alles en iedereen. Het voelt goed om voor anderen klaar te staan en het leven voor de ander zo aangenaam mogelijk te maken en je doet dit met veel liefde maar wat levert dit jou op? Of anders gezegd, ten koste van wat?


Voel jij herkenning in het volgende:

 • Je hebt het alleen maar druk en vaak met 10 dingen tegelijk bezig waardoor je aandacht alle kanten op gaat.
 • Je emoties vliegen alle kanten op en je hebt hier geen controle meer over.
 • Je bent altijd bezig met zorgen voor anderen en je negeert de signalen die je lichaam je geeft.
 • Je voelt je moe, overprikkelt, gespannen, onrustig maar zo wil je je helemaal niet voelen.
 • Je hebt al van alles geprobeerd om meer rust te krijgen maar je valt steeds weer terug in je oude gewoontes. 

Wat als je het niet langer zelf probeert het probleem op te lossen maar start met jezelf geven wat jij nodig hebt?


Overprikkeling is iets waar heel veel vrouwen vandaag de dag mee te maken hebben. Het leven vraagt veel van je en om alle verwachtingen te kunnen voldoen is het makkelijk om jezelf weg te cijferen. 

Overprikkeling ontstaan wanneer je te lang te veel stress ervaart. Maar hoe weet je nou dat je overprikkelt bent? De meest bekende symptomen die je kan ervaren zijn:

 • Stemmingswisselingen.
 • Het hebben van een warrig of vol hoofd.
 • Wisselende emoties.
 • Het gevoel dat alles je te veel is.
 • Concentratieproblemen
 • Slecht slapen.
 • Je bent erg prikkelbaar.
 • Veel piekeren / gedachtes die blijven komen en gaan. 

Uit eigen ervaring weet ik wat voor vervelende tot ernstige gevolgen overprikkeling kan hebben. In mijn geval een burn-out. .

Waar ik al snel achter kwam is dat alléén ik de overprikkeling kon stoppen. En zo is mijn verdieping op het gebied van overprikkeling begonnen. Ik heb hier veel over geleerd, gelezen, uitgezocht en vooral ook zelf geprobeerd en inmiddels kan ik zeggen dat ik geen last meer heb van overprikkeling. En dit gun ik jou ook zo! Het is écht mogelijk om een einde te maken aan die overprikkeling maar het gaat niet vanzelf! Jij hebt hier het werk voor te doen. 

Deze training gaat je helpen om vanuit acceptatie en verzachting naar jezelf en het leven te kijken waardoor jij de inzichten krijgt wat jij mag veranderen om het gevoel van overprikkeling te voorkomen en je gaat ontdekken waar jij jezelf nu tegen houdt om jezelf rust en ontspanning te gunnen. Je lichaam bevat waardevolle informatie die o.a. bedraagt aan een goede fysieke en mentale gezondheid. Het is dus heel belangrijk om naar jezelf en je lichaam te luisteren.

Daarom heb ik met veel liefde, kennis en ervaring deze waardevolle en vooral praktische training voor jou ontwikkelt. 

Na het volgen van deze training, heb je alle kennis en tools in huis waardoor je weer grip krijgt op jouw gedachten en gevoelens en minder stress ervaart. Al mijn kennis en de weg die ik zelf heb bewandeld en waar ik al vele vrouwen in 1-op-1 coachingstrajecten heb geholpen deel ik nu met jou in deze online training. 


Hoe zou het voor jou zijn als je:

 • De signalen van je lichaam gaat herkennen en weet wat je kan doen als je de signalen opmerkt zodat je niet overprikkelt raakt?
 • Minder gaat piekeren een meer rust in je hoofd hebt zodat je meer innerlijke rust gaat ervaren?
 • Weet wat jouw grenzen zijn en deze ook serieus gaat nemen?
 • Gedachtes, gevoelens en energie in balans zijn, waardoor je beter met situaties kan omgaan en je weer lekker in je vel gaat zitten?
 • Weet wat je kan doen om je energie elke dag zo hoog mogelijk te houden waardoor jij een energieke moeder bent?
 • Je leven gaat leven in het hier en nu zodat je met volledige aandacht aanwezig bent en kan GENIETEN van wat er nu is?

Hoe meer jij gaat leven op een manier die bij je past, hoe meer energie jij krijgt!


Dit levert het programma je op:

Je weet wie je bent en wat je nodig hebt om meer rust te ervaren

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe overprikkeling bij jou werkt? Je krijgt stap voor stap super helder welke signalen jouw lichaam en brein al in een vroeg stadium geven en wat jouw triggers voor overprikkeling zijn. Je kunt pas gaan werken aan verandering als je weet wat het is waardoor jij overprikkelt raakt. En dit zijn vaak andere oorzaken dan dat jij nu kan bedenken. 

Je herkent je eigen grenzen en kan daardoor je grenzen aangeven

De meest belangrijke oorzaak van overprikkeling is dat je te vaak over je eigen grenzen gaat. Je leeft op wilskracht en doorzettingsvermogen. In de training wordt aandacht besteed hoe jij je eigen grenzen leert herkennen en wat je doen om heel bewust de hele dag door met jouw eigen grenzen kan omgaan. Dit is een MUST als je een einde wilt maken aan overprikkeling!

Je zelfvertrouwen is gegroeid

Je hoofd en lichaam komen steeds meer met elkaar in verbinding doordat jij je bewuster wordt van wie jij bent. Je leert op jezelf en jouw ingevingen te vertrouwen en met de kennis, tips en tools die je in deze training krijgt word jouw zelfvertrouwen met de dag sterker. Hierdoor ga je makkelijker keuzes maken die passen bij wie jij werkelijk bent en zie jij ook verandering in je omgeving ontstaan. Verander je binnenwereld en de buitenwereld verandert met je mee. 

Je geniet weer van de kleine dingen in het leven

Als jij de dingen met volledige aandacht gaat doen zal je merken dat alles sneller, makkelijker en leuker is! Aandacht versnipperen is verleden tijd waardoor je meer energie hebt voor de dingen die het waard zijn om je energie aan te geven. Leven in het hier en nu is goed waard!

Je weet wat je nodig hebt en kan jezelf daardoor op de eerste plek zetten

Tijdens deze training ga jij echt in de actie! Dat is precies waar de uitdaging in deze training zit. Spelen, ontdekken en uitproberen! Je groeit en ontwikkelt door dingen anders te gaan doen dan je tot nu toe hebt gedaan. De opdrachten en tools helpen je hierbij en zetten je aan tot actie. Ook kleine stapjes naar je doel toe zijn stapjes, als je maar in beweging komt. Jij bent klaar voor verandering toch?! Dan nodig ik je uit om met jezelf deze commitment aan te gaan! Puur uit liefde voor jezelf. Jij verdient het om je ontspannen te voelen.


Inzicht zonder handeling brengt géén verandering!


                           Praktische informatie over het programma:

 • Het online programma bestaat uit 8 modules.
 • Na aanmelding ontvang je automatisch elke week een nieuwe module in je mailbox.
 • De modules bestaan uit audio's, praktische tools, werkboeken, meditaties en visualisaties.
 • Je kan het online programma op je eigen tempo volgen.
 • Je hebt levenslang toegang tot dit programma.

En: Als je de modules volgt en de opdrachten maakt heb je de rest van je leven profijt van alles wat je weet, hebt ontdekt en dagelijks toepast! Want dat is wanneer de transformatie plaatsvindt. 


Ben jij klaar met je overprikkelt voelen en wil jij meer rust, energie, plezier en écht gaan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft? Meld je dan aan voor de training!


 

De investering voor dit online programma is €147,- (incl. BTW)

 

Meld je aan voor deze training en je ontvangt binnen een paar uur de eerste module in je mailbox.


Hieronder lees je persoonlijke ervaringen van deelnemers over dit programma

Voordat ik aan de training begon, had ik veel last van overprikkeling. Ik  had niet door waardoor het nou echt kwam. S'avonds was ik op. Door deze training ben ik erachter gekomen, op welke momenten ik overprikkeld raak. Wanneer had ik nou last van de extra prikkels? Wat gebeurd er dan? Ik leerde het te herkennen en ermee om te gaan.  Ik heb veel inzichten gekregen en tools om er verder mee aan de slag te gaan. Het is een proces waar ik nog in zit. 

Het is een training waar je actief mee aan de slag gaat. Neem de tijd ervoor en kies voor jezelf! Dan kun je er ook voor een ander zijn. Er is ook een optie om een coachgesprek erbij te boeken. Ik heb hier ook veel profijt van gehad.

- Diana -

Ik was herstellende van een forse uitval op mijn werk en vond een nieuwe baan vlak voor ik met deze training begon. Thuis voelde ik mij vaak onrustig en licht ontvlambaar. Ik dacht altijd dat dit door het gedrag van mijn kinderen kwam. Door de inzichten die ik kreeg tijdens de training vielen puzzel stukjes op zijn plaats, ging ik mijn patronen herkennen en kreeg inzicht in mijzelf. De kinderen waren mijn spiegel. Mijn kinderen vonden het in het begin even wennen toen mama zei "ik zet even mijn muziek op en jullie mogen mij nu even niet storen"  of wanneer ik na het eten een wandeling alleen ging maken maar nu zijn ze er helemaal aan gewend en zijn ze bij met deze nieuwe rustige en meer in verbinding met zichzelf staande mama. Ik kan meer van hun (mezelf) hebben, kinderen bij ons laten spelen is niet langer een worsteling maar nu een feestje!
Ik raad je aan als je overprikkeling bij jezelf ervaart deze training te doen, want je mag opstaan voor jezelf en jezelf dit gunnen!!! Je kunt pas echt goed voor een ander zorgen als je dit eerst voor jezelf doet.
Dank je wel Priscilla.
 

- Daphne -

Priscilla maakt ingewikkelde dingen simpel en praktisch. De informatie is direct toepasbaar waardoor je ook snel resultaten kan behalen. De kennis die gedeeld wordt is makkelijk toepasbaar maar het feit blijft, je moet het écht zelf gaan doen! 
Wat ik heel fijn aan de training vind is dat ik de training op mijn eigen tempo kan volgen en dat er later in de training ook nog een mogelijkheid is om 1:1 contact te hebben met Priscilla. Op sommige stukken liep ik vast en dat kon ik later alsnog met haar bespreken. Wat ik gaaf vond is dat Priscilla heel snel mijn pijnpunt kon aanreken waardoor de puzzelstukjes snel in elkaar vielen.

- Raquel -

Beseffen waardoor ik overprikkeld kan raken is fijn om te weten. Zo kan ik al voorspellen wanneer ik overprikkeld kan raken en dus al eerder de juiste stappen zetten of in ieder geval rekening houden met dat ik straks erg moe ben (en dus de dag(en) erna rust moet inplannen). Heel fijn dat je de optie hebt om een wekelijkse training wat later te volgen, zodat je niet "vastzit" aan een strak schema.

Ik vond je een topper! Je kwam heel rustig en toegankelijk over. Ook je reacties op vragen of opmerkingen vond ik erg nuchter, duidelijk en liefdevol. Je bent een mooi persoon, Priscilla!

- Daniela -

Jezelf de aandacht geven die je nodig hebt om lekker in je vel te zitten vind ik lastig. Dankzij deze training heb ik geleerd hoe ik dit op een makkelijke manier kan doen zonder me schuldig te voelen naar mijn gezin. Ik heb alle modules gevolgd en de oefeningen uitgevoerd. Mijn resultaat na de training is dat ik me een stuk rustiger voel. Ik heb mezelf beter leren kennen (wat ik soms ook heel moeilijk vond) maar nu ik weet wat het mij oplevert ben ik heel blij dat ik de training ben gaan volgen. Geen moeilijk en ingewikkeld gedoe maar vooral duidelijk, helder en praktisch. Ik kan de training aan elke moeder aanraden want ik weet zeker dat je er altijd iets uithaalt waar jij mee verder kan.

- Samira -