Het is mijn missie om te leven en ondernemen in volledige vrijheid,              op mijn voorwaarden en altijd vanuit     liefde voor mezelf en de ander.

Dit mooie leven is wat ik jou ook gun!

 

Mijn naam is Priscilla, ik ben moeder van een prachtige dochter van 5 jaar en inmiddels al bijna 14 jaar samen met de liefde van mijn leven! Naast de liefde voor mijn gezin ben ik ondernemend (letterlijk en figuurlijk), doe ik vaak 10 dingen tegelijk, ben ik behoorlijk creatief en ik ben gek op alles wat met persoonlijke ontwikkeling te maken heeft. Ohhhh echt, mezelf blijven uitdagen en groeien als persoon vind ik zo belangrijk het verrijk mijn leven. Of het nu gaat om het volgen van een training, scholing, een boek lezen of coaching ik doe alles wat ik leuk vind en waar ik van kan groeien. 

 

Jaren lang heb ik volledig op de automatische piloot geleefd. Ik deed alles puur vanuit mijn hoofd en weinig tot niks meer op gevoel. Ik was het contact met innerlijke wereld, mijn essentie, kwijt en zo belande ik op 25-jarige leeftijd in een burn-out... Het was een pittige les kan ik je vertellen maar wat heb veel van mijn burn-out geleerd. Op dat moment stond mijn leven echt volledig op zijn kop maar wat heb ik veel over mezelf geleerd in die periode. Een ding was was duidelijk, dit nooit meer! Ik heb na deze periode ook echt de keuze gemaakt om beter voor mezelf te gaan zorgen en naar mezelf te gaan luisteren. De enige vraag die ik continue herhaalde was 'WAT HEB IK NU NODIG?'. Dankzij de juiste hulp van een coach (die mij begreep en wist wat ik op dat moment doormaakte) en keihard aan mezelf werken ben ik sterker dan ooit teruggekomen. Ik heb na deze periode ook besloten dat dit mij nooit meer zo 'overkomen'. 

 

De jaren daarna volgden een aantal persoonlijke tegenslagen waardoor ik weer in oude patronen terugviel. Alleen nu was moeder van een prachtige dochter. Door een moeilijke opstart en de nodige (gezondheid)problemen had zij veel zorg nodig. Voordat ik het wist liep ik mezelf weer voorbij... Moe, ongelukkig, 1000 balen in de lucht houden, slecht slapen, spanningen, onrust, pijntjes, geen energie en dan nog mijn baan van 4 dagen per week... NEE, zo kon ik niet langer doorgaan. Dit was niet hoe ik me wilde voelen en op deze manier kon ik ook niet de liefdevolle moeder zijn die ik zo graag wilde zijn! Hoe en wat ik ging doen om dit aan te pakken wist ik niet maar dat ik een eerste stap moest zetten was duidelijk! Na een zoektocht ben ik uiteindelijk een langdurig coachingstraject gaan volgen en OMG dit heeft mijn kijk op het leven compleet veranderd! 

 

Wat mijn allergrootste les is geweest is dat ik het leiderschap over mijn leven uit handen had gegeven. Ik had mijn leiderschap aan de buitenwereld gegeven. Ik liet me in alles leiden door de buitenwereld en zocht de oplossingen voor problemen vervolgens ook in de buitenwereld. En om heel eerlijk, dat is natuurlijk ook het makkelijkste om te doen! Alle verantwoordelijkheden buiten jezelf leggen. Naar jezelf kijken, en dan bedoel ik echt diep van binnen, is ook heel confronterend en voor sommige vrouwen ook heel moeilijk om bij dat deel van onszelf binnen te komen. Maar ik kan je met liefde en volle overtuiging zeggen dat het werken aan mezelf (ik noem dat het innerlijke werk) het moeilijkste is om te doen maar ook mooiste cadeau is dat ik mezelf ooit heb geven. Het heeft mij als persoon veranderd en dus automatisch ook mijn leven. Dankzij het innerlijke werk weet ik nu wie ik ben, wat ik belangrijk in mijn leven vind en volg ik mijn dromen en verlangens. Natuurlijk heb ik ook tegenslagen, dat hoort nou eenmaal bij het leven, alleen weet ik nu beter hoe ik hier mee om kan gaan. Je gaat zelfs de tegenslagen van het leven op een andere manier ervaren. Maar het mooiste is, het werken aan mijzelf (ik noem dat ook wel het innerlijke werk) heeft mij als persoon veranderd en dus ook mijn leven. Persoonlijke ontwikkeling echt een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden en ben ik heel dankbaar dat ik nu andere vrouwen in hun proces mag begeleiden. Ik weet als geen ander hoe coaching je leven kan veranderen en ook echt kan verrijken.

 

Ik zal altijd blijven investeren in alles wat bijdraagt aan mijn ontwikkeling omdat ik weet wat het mij allemaal al heeft opgeleverd. Het is een continu proces wat altijd doorgaat. Elke transformatie brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee en die ga ik graag aan! Ik geloof dat ik altijd kan bereiken waar ik naar verlang.

 

Tijdens mijn transformatiereis is ook mijn missie ontstaan. Voor mij betekent dit dat ik volledig vertrouw op mijn gevoel, mijn verlangens serieus neem en hiermee aan de slag ga en vooral dingen doen die bijdragen aan mijn missie. Ik wil leven vanuit mijn ware essentie, dat is mijn basis, dat is wie ik ben en alleen vanuit daar kan ik mijn mooie missie echt leven! 

 

Kan jij hulp gebruiken in jouw persoonlijke proces? Plan dan een gratis inspiratiesessie met me in. Lijkt me leuk om je te spreken!

 

Liefs Priscilla