“The purpose of our lives is to be happy”

-Dalai Lama-

 

Leuk dat je meer over mij wilt weten!

Hoi, ik ben Priscilla, ik ben een ambitieuze sensitieve moeder van een prachtige dochter, getrouwd met de liefde van mijn leven en ik ben de trotse owner van Joyful Coaching!

 

Wat leuke weetjes over mij:

  • Ik ben ondernemend (letterlijk en figuurlijk).
  • Ik doe vaak 10 dingen tegelijk.
  • Je vindt mij vaak wandelend in de natuur.
  • Mijn journal kent al mijn geheimen en is mijn allerbeste vriendin.
  • Ik heb een enorme passie voor persoonlijke ontwikkeling.
  • Ik loop het liefs op blote voeten of sneakers.
  • Ik ben verslaafd aan sushi.
  • Voor gezelligheid en joy kan je me altijd wakker maken.

Ik geloof dat je hier bent om je leven te leven op een manier die past bij wie jij werkelijk bent

Vandaag de dag volg ik mijn dromen en verlangens en vertrouw ik op mijn innerlijke wijsheid. Hierdoor ben ik de zelfverzekerde vrouw geworden die ik nu ben en sta ik veel bewuster in het leven. Ik weet wie ik ben en wat ik nodig heb om de leukste versie van mezelf te kunnen zijn. Ik heb de rust en balans gevonden waar ik zo naar verlangde en mijn grootste droom is uitgekomen. Namelijk het starten van mijn eigen onderneming waardoor ik andere ambitieuze sensitieve moeders mag begeleiden om ook die leukste versie van zichzelf te worden.

Maar dit is niet altijd zo geweest...

Jarenlang heb ik het gevoel gehad dat ik anders was dan de meeste vrouwen. Voor de buitenwereld leek het alsof ik het perfecte leven leefde. Ik deed wat ik leuk vond, ik had een leuke baan, ik had alles wat ik wilde en toch voelde ik me niet gelukkig. Altijd voelde ik die innerlijke onrust en ik leefde volledig op de automatische piloot. Hierdoor ging ik te vaak mijn eigen grenzen over, maakte ik keuzes waar vooral anderen blij van werden en luisterde ik niet meer naar de signalen van mijn lichaam. En zo belande ik op 25-jarige leeftijd in een burn-out... Een hele heftige tijd maar dit is het begin geweest van mijn transformatie naar de gelukkige vrouw die ik nu ben.

Toch voelde ik me niet compleet

Diep van binnen wist ik dat ik niet het leven leefde waarvan ik voelde dat mogelijk was. Ik voelde dat het leven zoveel meer te bieden had dan wat ik tot nu toe had ervaren, ik mocht mijn leven anders gaan leven maar hoe, waar moest ik dan beginnen?

Nadat ik moeder was geworden werd dit gevoel alleen maar sterker. Door een moeilijke opstart en gezondheidsproblemen had mijn dochter veel zorg nodig. Voordat ik het wist liep ik mezelf weer voorbij... Mijn emoties vlogen alle kanten op en ik voelde me moe, ongelukkig, gespannen, onrustig, energieloos, ontevreden en alsof dat niet genoeg was sliep ik ook nog heel slecht... NEE, zo kon ik niet langer doorgaan. Dit was niet hoe ik me wilde voelen en op deze manier kon ik ook niet de liefdevolle moeder zijn die ik zo graag wilde zijn!

Als je voelt dat je het anders wilt doen, doe het dan

Sinds 2015 doe ik veel aan persoonlijke ontwikkeling. Ik heb een opleiding tot intuïtief coachen gevolgd, ontelbare online trainingen en workshops gevolgd op het gebied van zelfliefde en mindset en ik doe veel aan zelfstudie door het lezen van boeken en het luisteren van podcast.

Alle trajecten die ik gevolgd heb zijn een bijdrage geweest aan mijn transformatieproces. Het heeft mij geholpen om de heelheid in mezelf te vinden, een positieve mindset te ontwikkelen en meer zelfliefde te voelen waardoor ik nu steeds meer mezelf kan zijn en waardoor ik nu ook weet wie ik echt ben en daardoor mijn hooggevoeligheid nu voor me kan laten werken. 

Dankzij het innerlijke werk dat ik de afgelopen jaren heb gedaan heb ik mezelf door en door leren kennen, weet ik nu wat voor mij belangrijk is om een gelukkig leven te leven en volg ik mijn dromen en verlangens. Wat mij betreft zijn dit dé belangrijkste ingrediënten voor een leven vol plezier, gemak en geluk! Het leven zal altijd uitdagingen blijven geven alleen weet ik nu hoe ik hier mee om kan gaan. Simpelweg doordat ik weet ik ben.

Alles waar jij naar verlangt, verlangt ook naar jou

Ik had nooit kunnen bedenken dat het mogelijk is om zo lekker in me vel te zitten als nu en dat het leven zoveel makkelijker kan zijn.

Wat het me heeft doen realiseren dat dit voor iedereen mogelijk is. Als ik het kan, kan jij het ook! Het vraagt commitment, vertrouwen, doorzettingsvermogen en actie maar geloof me, het is het allemaal waard. Zodra je de resultaten waar jij naar verlangt gaat zien, voelen en ervaren wil je alleen nog maar meer moois in je leven bereiken. En ook dat kan!

Leven vanuit de verbinding met mezelf, dat is mijn basis, dat is wie ik ben en alleen vanuit daar kan ik echt mezelf zijn! Voor mij betekent dit dat ik volledig vertrouw op mijn gevoel, mijn verlangens serieus neem en hiermee aan de slag ga en vooral dingen doe waar ik blij van word en die een bijdragen zijn voor een gelukkig leven.

Persoonlijke ontwikkeling is echt een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden en ben ik heel dankbaar dat ik nu de kennis en ervaring heb om andere vrouwen in hun proces te mogen begeleiden. Ik weet als geen ander hoe coaching je leven kan veranderen en ook echt kan verrijken. Elke verandering brengt weer nieuwe uitdagingen met zich mee en ik geloof dat je altijd kan bereiken waar je naar verlangt.

Alle kennis die ik de afgelopen jaren heb opgedaan in combinatie met mijn eigen ervaringen zorgen nu voor de mooiste resultaten in mijn coachingstrajecten. 

Ben je benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen?

Ik begeleid jou om je leven te gaan leven op een manier waar jij écht gelukkig van wordt. Minder denken, meer voelen.

Waar jij op dit moment ook staat in jouw leven, je hebt altijd de vrijheid om dingen anders te gaan doen. Het is aan jou om deze kans te pakken en mij jou te laten begeleiden in jouw proces.

Wil jij weer aan het roer staan van jouw leven zodat je meer zelfvertrouwen, balans en rust gaat ervaren?

Plan dan een gratis inzichtsessie met mij in. Je hoeft het niet alleen te doen!

Liefs Priscilla