Let your life sparkle traject

 

Dit online 1-op-1 traject is volledig afgestemd op jouw dromen en verlangens. In een kennismakingsgesprek bespreken we altijd eerst wat jouw dromen en verlangens precies zijn en stemmen we af of en zo ja, hoe ik je kan begeleiden om jouw bereiken. 

 

Dit is een traject waarvan je grote veranderingen kan verwachten mits je het werk doet dat nodig is om jouw doelen te bereiken. Ik werk in al mijn trajecten volgens mijn gouden driehoek methode. Hierbij werken we aan zelfliefde, mindset en energie. Ik heb ervaren dat mijn hart en hoofd met elkaar in verbindingen moeten staan zodat ik de transformatie ook echt kan ervaren. En dit is wat ik mijn klanten ook graag wil laten ervaren.

 

Het is fijn om iemand naast je te hebben die snapt wat je voelt, die zelf heeft ervaren waar jij nu tegen aan loopt en wat je nodig hebt om doelen te kunnen bereiken! Wat ik nog te vaak zie gebeuren is dat vrouwen aan de slag met hun verlangens en de belangrijkste stap over slaan. Alles begint namelijk bij jou en daarom is het goed om te weten wie je bent, wat je wilt en wat je belangrijk vind in het leven. Dit zijn geen makkelijke vragen om te beantwoorden en daarom is het belangrijk dat er contact is tussen hoofd en hart. Dit zorgt er namelijk voor dat je het innerlijke werk, wat er bij het creëren van een mooie leven komt kijken, ook echt kan gaan doen. Het is gewoon niet mogelijk om van bestemming A naar bestemming G te springen zonder de tussenliggende stappen ook te zetten!

 

Voel je dat het tijd is om leiderschap over jouw leven te nemen en te gaan doen wat jou echt gelukkig maakt? Dan ben ik er voor jou en werk ik heel graag met jou samen! Het is tijd om een nieuw verhaal te gaan creëren.

 

Dit traject is voor jou als:

- Je dromen en verlangens hebt en hier actie op wilt gaan nemen.

- Je meer vrijheid wilt gaan ervaren.

- Je voelt dat het leven anders kan en mag.

- Je meer ontspanning en balans wilt ervaren.

- Je volop van het leven wilt genieten.

- Je klaar bent voor verandering.

 

Wat houdt dit traject in?

- Het traject is een online traject en duurt 3 maanden.

- Elke 2 weken hebben we een online coaching call via zoom.

- Tijdens de coaching calls ontvang je tips en tools die jou helpen om je doelen te gaan bereiken.

- Je gaat je patronen en belemmeringen herkennen en erkennen.

- Je gaat ervaren dan het leven makkelijk mag zijn.

- Je gaat bewuster in het leven staan.

 

De prijs voor dit traject is €397,- exclusief 21% BTW.

 

Als je interesse hebt of meer informatie wilt over dit 1-op-1 traject, vul dan hieronder je gegevens in. Vervolgens zal ik contact met je opnemen en dan nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek van 30 minuten. Op deze manier stemmen we af wat jij nodig hebt en kan je ervaren of ik de juiste persoon ben om je daarin te begeleiden.