Dé online training waarbij je binnen 7 weken helder hebt hoe het proces van overprikkeling bij jou werkt en wat jij kan doen om overprikkeling te stoppen.

Leer hoe jouw lichaam grenzen aangeeft zodat jij haarfijn weet wat je kan doen om een einde aan overprikkeling te maken.

Hoe meer jij gaat leven op een manier die bij je past, hoe meer energie jij krijgt!


Herken je dat:

 • Je bent vaak met 10 dingen tegelijk bezig waardoor je alles maar voor de helft doen.
 • Je voelt dat je ‘emmer’ regelmatig overloopt maar je kan er geen grip op krijgen waar dit nu door komt.
 • Je hebt altijd wel een excuses om maar niet te doen wat je echt wilt. Je weet het allemaal wel maar… Je wilt het één maar doet het ander.
 • Je vindt het lastig om prioriteiten te stellen, er moet zoveel gebeuren, waar moet je beginnen?
 • Je hebt al van alles geprobeerd om minder prikkels te ervaren maar de resultaten blijven uit. 

Hoe zou het zijn als:

 • Je de signalen van je lichaam gaat herkennen en gaat volgen?
 • Excuses verleden tijd zijn en je op jezelf vertrouwt zodat je gaat doen wat goed is voor jou?
 • Als overprikkeling geen rol meer speelt in jouw leven waardoor je elke dag kunt gaan doen wat je graag doet op een manier die bij jou past?
 • Je meer innerlijke rust hebt, waardoor je beter met situaties kan omgaan en je weer lekker in je vel gaat zitten?
 • Je weet wat je kan doen om je energie elke dag zo hoog mogelijk te houden waardoor jij gedurende de dag die energieke moeder bent?


Overprikkeling is iets waar heel veel vrouwen vandaag de dag mee te maken hebben. Door ons drukke bestaan waarin er veel van ons wordt verwacht, zijn we vergeten dat ons lichaam een schat aan informatie bevat. Ons lichaam geeft ons de meest waardevolle informatie die o.a. bedraagt aan een goede fysieke en mentale gezondheid. 

 

Ergens diep van binnen wist ik heel goed wat wel en niet goed voor mij was. Ik herkende mijn grenzen, ik voelde de verbinding met mijn lichaam en toch negeerde ik alle signalen die mijn lichaam me gaf, met een burn-out als gevolg. Misschien herken je dit ook wel, dat je leeft op de automatische piloot, continue over je eigen grenzen heen gaat, veel stress hebt en veel dingen doet puur op wilskracht… En door het negeren van al die signalen die mijn lichaam aangaf, ontstonden na een tijd mijn lichamelijke klachten. Klachten die de gevolgen waren van langdurige overprikkeling. 

 

Al snel kwam ik erachter dat alléén ik de overprikkeling kon stoppen. En zo is mijn verdieping op het gebied van overprikkeling begonnen. Ik heb hier veel over geleerd, gelezen, uitgezocht en vooral ook geprobeerd en inmiddels kan ik zeggen dat ik geen last meer heb van overprikkeling. En dit gun ik jou ook zo! Het is écht mogelijk om een einde te maken aan die overprikkeling maar het gaat niet vanzelf! Jij hebt hier het innerlijk werk voor te doen, die krachtige vrouw in jezelf te ontdekken zodat jij de stappen gaat zetten die jou helpen om die cirkel van overprikkeling te gaan doorbreken. En daar gaat deze training jou bij helpen! Deze training gaat je helpen om op een andere manier naar het leven te kijken en te gaan ontdekken wat voor manier van leven écht bij jou past.  Het is écht mogelijk, mij is het ook gelukt! Als je het leuk vindt kan je hier meer lezen over mijn persoonlijke verhaal. 

 

Ik durf inmiddels te zeggen dat ik een expert en ervaringsdeskundige ben op het gebied van overprikkeling. Mijn ervaring is het bewijs dat het mogelijk is om overprikkeling te stoppen. En dit gun ik jou ook! Daarom heb ik met liefde, kennis en ervaring deze waardevolle en vooral praktische training ontwikkelt. 

 

In deze online training leer je hoe je vroegtijdig de signalen van overprikkeling gaat herkennen en wat je kan doen om overprikkeling te voorkomen. Door de oorzaak aan te pakken zal je ook geen last meer hebben van de gevolgen. Met als resultaat dat er een einde komt aan jouw cirkel van overprikkeling


Dit levert de training je op:

HELDERHEID EN INZICHT

Iedereen is anders. Hoe fijn is het als je weet hoe jouw proces van overprikkeling werkt? Je krijgt stap voor stap super helder hoe jouw lichaam werkt en wat jouw triggers zijn. Leer hoe jouw lichaam grenzen aangeeft zodat jij haarfijn weet je kan doen om een einde aan overprikkeling te maken. Je kunt pas gaan werken aan verandering als je bewust bent van jouw proces . Vanaf nu kan je ook echt resultaten gaan zien en voelen!

GRENZEN HERKENNEN

Doordat jij steeds meer gaat ontdekken hoe jouw lichaam werkt en op welke manier jouw lichaam signalen gaat geven leer jij ook steeds beter je eigen grenzen kennen. Een MUST als je een einde wilt maken aan overprikkeling!

VERTROUWEN

Je hoofd en lichaam komen steeds meer met elkaar in verbinding doordat jij je bewuster wordt van de signalen die jouw lichaam geeft. Je leert op je lichaam vertrouwen en met de kennis, tips en tools die je in deze training leert ga je met meer zelfvertrouwen keuzes maken die passen bij wie jij werkelijk bent.

FOCUS

Als jij de dingen met volledige aandacht gaat doen zal je merken dat alles sneller, makkelijker en leuker is!

Aandacht versnipperen is verleden tijd waardoor je aan het eind van de dag genoeg energie over hebt om ook in de avond die leuke en energieke vrouw te zijn!

DOEN!

Tijdens deze training ga jij echt in de actie! Dat is precies waar de uitdaging in deze training zit. Spelen, ontdekken en uitproberen! Je groeit en ontwikkelt door dingen anders te gaan doen dan je tot nu toe hebt gedaan.

Jij bent klaar voor verandering toch?! Ga dan met jezelf deze commitment aan! 


- Inzicht zonder handeling brengt géén verandering! -


Praktische informatie over de online training

 • De training bestaat uit 7 modules.
 • De modules bestaan uit audio's, werkboeken, meditaties en visualisaties.
 • Elke week ontvang je een nieuwe module in je mailbox.
 • De tijdsinvestering voor de opdrachten is ongeveer 30 minuten per module en daarbij ontvang je dagelijkse oefeningen. Hier kan je zoveel tijd aan besteden als je zelf fijn vindt.
 • Onbeperkt toegang tot de online community.
 • 1x per maand een live Q&A in de online community en beantwoord ik vragen die aansluiten op de training.
 • Je hebt levenslang toegang tot het trainingsmateriaal.
 • De investering voor deze training bedraagt €97,- ex. btw.

Voel je een JA? Meld je dan hieronder aan voor de wachtlijst en ontvang als eerste

alle info over wanneer de deuren voor de training open gaan!