Als ambitieuze sensitieve moeder voel je je verantwoordelijk voor alles en iedereen. Je hebt veel ballen in de lucht te houden en je doet dit met veel liefde maar wat levert dit jou op? Of anders gezegd, ten koste van wat?


Herken je dit:

 • Je hebt het alleen maar druk en vaak met 10 dingen tegelijk bezig waardoor je aandacht alle kanten op gaat.
 • Je emoties vliegen alle kanten op en je hebt hier geen controle meer over.
 • Je bent altijd bezig met zorgen voor anderen en je negeert de signalen die je lichaam je geeft.
 • Je voelt je moe, overprikkelt, gespannen, onrustig maar zo wil je je helemaal niet voelen.
 • Je hebt al van alles geprobeerd om meer rust te krijgen maar je valt steeds weer terug in je oude gewoontes. 

Wat als je het niet langer zelf probeert het probleem op te lossen maar start met jezelf geven wat jij nodig hebt?


Overprikkeling is iets waar heel veel vrouwen vandaag de dag mee te maken hebben. Het leven vraagt veel je en om alle verwachtingen te kunnen voldoen vergeet je jezelf. Wanneer jij en je lichaam te lang stress ervaren ontstaat overprikkeling.

Overprikkeling kent vele manieren waarop die zich uit. De meest bekende zijn een vol hoofd, wisselende emoties, het is je allemaal te veel, concentratieproblemen, slecht slapen, prikkelbaar, veel piekeren en gedachtes die komen en gaan. 

Uit eigen ervaring weet ik wat voor vervelende mentale en fysieke gevolgen langdurige overprikkeling kan hebben - in mijn geval een burn-out. Ik weet ook dat veel sensitieve moeders zich regelmatig overprikkeld voelen en dat zij niet weten wat ze kunnen doen om dit gevoel te kunnen voorkomen. Dat is de reden waarom ik deze training heb gemaakt.

Waar ik al snel achter kwam is dat alléén ik de overprikkeling kon stoppen. En zo is mijn verdieping op het gebied van overprikkeling begonnen. Ik heb hier veel over geleerd, gelezen, uitgezocht en vooral ook zelf geprobeerd en inmiddels kan ik zeggen dat ik geen last meer heb van overprikkeling. En dit gun ik jou ook zo! Het is écht mogelijk om een einde te maken aan die overprikkeling maar het gaat niet vanzelf! Jij hebt hier het innerlijk werk voor te doen, die krachtige vrouw in jezelf te ontdekken zodat jij de stappen kan zetten die helpen om die cirkel van overprikkeling te gaan doorbreken. En daar gaat deze training jou bij helpen!

Deze training gaat je helpen om vanuit acceptatie en verzachting naar jezelf en het leven te kijken waardoor jij de inzichten krijgt wat jij mag veranderen om het gevoel van overprikkeling te voorkomen en je gaat ontdekken waar jij jezelf nu tegen houdt om jezelf rust en ontspanning te gunnen.

Je lichaam bevat waardevolle informatie die o.a. bedraagt aan een goede fysieke en mentale gezondheid. Het is dus heel belangrijk om naar jezelf en je lichaam te luisteren.

Na het volgen van deze training, heb je alle kennis en tools in huis waardoor je weer grip krijgt op jouw leven: vanuit liefde voor jezelf & vanuit vertrouwen. Ik deel al mijn kennis en ervaring met jou en je ontdekt dan ook precies de weg die ik zelf heb bewandeld en waar ik al veel vrouwen mee heb kunnen helpen in 1-op-1 coachingstrajecten en waarmee ik jou nu ook in deze online training mee ga helpen. 


Hoe zou het zijn als je:

 • De signalen van je lichaam gaat herkennen en weet wat je kan doen als je de signalen opmerkt zodat je niet overprikkelt raakt?
 • Minder gaat piekeren een meer rust in je hoofd hebt zodat je meer innerlijke rust gaat ervaren?
 • Weet wat jouw grenzen zijn en deze ook serieus gaat nemen?
 • Gedachtes, gevoelens en energie in balans zijn, waardoor je beter met situaties kan omgaan en je weer lekker in je vel gaat zitten?
 • Weet wat je kan doen om je energie elke dag zo hoog mogelijk te houden waardoor jij een energieke moeder bent?
 • Je leven gaat leven in het hier en nu zodat je met volledige aandacht aanwezig bent en kan GENIETEN van wat er nu is?

Hoe meer jij gaat leven op een manier die bij je past, hoe meer energie jij krijgt!


Dit levert het programma je op:

JE WEET WIE JE BENT EN OP WELKE MANIER JOUW LICHAAM MET JE COMMUNICEERT

Hoe fijn zou het zijn als je weet hoe overprikkeling bij jou werkt? Je krijgt stap voor stap super helder hoe jouw lichaam werkt en wat jouw triggers voor overprikkeling zijn. Je kunt pas gaan werken aan verandering als je bewust bent van wat er allemaal in jouw systeem gebeurd. 

GRENZEN HERKENNEN

Doordat jij steeds meer gaat ontdekken hoe jouw lichaam werkt en op welke manier jouw lichaam signalen geeft leer jij ook steeds beter je eigen grenzen kennen en weet je ook hoe je bewust met jouw eigen grenzen kan omgaan. Een MUST als je een einde wilt maken aan overprikkeling!

VERTROUWEN

Je hoofd en lichaam komen steeds meer met elkaar in verbinding doordat jij je bewuster wordt van wie jij daadwerkelijk bent. Je leert op jezelf en jouw ingevingen te vertrouwen en met de kennis, tips en tools die je in deze training krijgt. Hierdoor ga je makkelijker keuzes maken die passen bij wie jij werkelijk bent.

FOCUS

Als jij de dingen met volledige aandacht gaat doen zal je merken dat alles sneller, makkelijker en leuker is! Aandacht versnipperen is verleden tijd waardoor je meer energie hebt voor de dingen die het waard zijn om je energie aan te geven. Leven in het hier en nu is goed waard!

DOEN!

Tijdens deze training ga jij echt in de actie! Dat is precies waar de uitdaging in deze training zit. Spelen, ontdekken en uitproberen! Je groeit en ontwikkelt door dingen anders te gaan doen dan je tot nu toe hebt gedaan. De opdrachten en tools helpen je hierbij en zetten je aan tot actie. Ook kleine stapjes naar je doel toe zijn stapjes, als je maar in beweging komt. Jij bent klaar voor verandering toch?! Ga dan met jezelf deze commitment aan! 


- Inzicht zonder handeling brengt géén verandering! -


Praktische informatie over het programma

 • Het programma bestaat uit 8 modules.
 • Na aanmelding ontvang je automatisch elke week een nieuwe module in je mailbox.
 • De modules bestaan uit audio's, tools, opdrachten, werkboeken, meditaties en visualisaties.
 • Je kan de training in je eigen tempo volgen.
 • Je hebt onbeperkt toegang tot het trainingsmateriaal.

 


Ben jij klaar met het gevoel van overprikkelt zijn en wil jij meer rust, energie, plezier en echt gaan genieten van al het moois dat het leven te bieden heeft?

Meld je dan aan voor de training!


De investering voor dit programma is €247,- (incl. BTW)

Door op onderstaande button te klikken kan je de online training aanschaffen en krijg je vandaag nog de eerste module in je mailbox.


Ervaringen

Lees hier persoonlijke ervaringen van deelnemers over dit online programma

Voordat ik aan de training begon, had ik veel last van overprikkeling. Ik  had niet door waardoor het nou echt kwam. S 'avonds was ik op. Door deze training ben ik erachter gekomen, op welke momenten ik overprikkeld raak. Wanneer had ik nou last van de extra prikkels? Wat gebeurd er dan? Ik leerde het te herkennen en ermee om te gaan.  Ik heb veel inzichten gekregen en tools om er verder mee aan de slag te gaan. Het is een proces waar ik nog in zit. 

Het is een training waar je actief mee aan de slag gaat. Neem de tijd ervoor en kies voor jezelf! Dan kun je er ook voor een ander zijn.

Er is ook een optie om een coachgesprek erbij te boeken. Ik heb hier ook veel profijt van gehad.

Diana

Priscilla maakt ingewikkelde dingen simpel en praktisch. De informatie is direct toepasbaar waardoor je ook snel resultaten kan behalen. De kennis die gedeeld wordt is makkelijk toepasbaar maar het feit blijft, je moet het écht zelf gaan doen! 
Wat ik heel fijn aan de training vind is dat ik de training op mijn eigen tempo kan volgen en dat er later in de training ook nog een mogelijkheid is om 1:1 contact te hebben met Priscilla. Op sommige stukken liep ik vast en dat kon ik later alsnog met haar bespreken. Wat ik gaaf vond is dat Priscilla heel snel mijn pijnpunt kon aanreken waardoor de puzzelstukjes snel in elkaar vielen.

Raquel

Beseffen waardoor ik overprikkeld kan raken is fijn om te weten. Zo kan ik al voorspellen wanneer ik overprikkeld kan raken en dus al eerder de juiste stappen zetten of in ieder geval rekening houden met dat ik straks erg moe ben (en dus de dag(en) erna rust moet inplannen). Heel fijn dat je de optie hebt om een wekelijkse training wat later te volgen, zodat je niet "vastzit" aan een strak schema.

Ik vond je een topper! Je kwam heel rustig en toegankelijk over. Ook je reacties op vragen of opmerkingen vond ik erg nuchter, duidelijk en liefdevol. Je bent een mooi persoon, Priscilla!

Daniela

Jezelf de aandacht geven die je nodig hebt om lekker in je vel te zitten vind ik lastig. Dankzij deze training heb ik geleerd hoe ik dit op een makkelijke manier kan doen zonder me schuldig te voelen naar mijn gezin. Ik heb alle modules gevolgd en de oefeningen uitgevoerd. Mijn resultaat na de training is dat ik me een stuk rustiger voel. Ik heb mezelf beter leren kennen (wat ik soms ook heel moeilijk vond) maar nu ik weet wat het mij oplevert ben ik heel blij dat ik de training ben gaan volgen. Geen moeilijk en ingewikkeld gedoe maar vooral duidelijk, helder en praktisch. Ik kan de training aan elke moeder aanraden want ik weet zeker dat je er altijd iets uithaalt waar jij mee verder kan.

Samira


Het is écht mogelijk om een einde te maken aan het gevoel van overprikkeling, mij is het ook gelukt! Als je het leuk vindt kan je hier meer lezen over mijn persoonlijke verhaal. 

Ik durf inmiddels te zeggen dat ik een expert en ervaringsdeskundige ben op het gebied van overprikkeling. Daarom heb ik met veel liefde, kennis en ervaring deze waardevolle en vooral praktische training voor jou ontwikkelt.