1:1 Coaching

Je bent een ambitieuze sensitieve vrouw. Eigenlijk heb je het allemaal goed voor elkaar. Je hebt een leuke baan of een eigen bedrijf, je hebt een fijn huis en je hebt een gezellig druk sociaal leven. Voor de buitenwereld lijkt het erop dat jij alles goed voor elkaar hebt.
Maar diep van binnen ben je niet gelukkig en kunnen je niet van het leven genieten zoals je echt zou willen. Het is een gevoel dat jij diep van binnen hebt en waar je geen woorden aan kan geven. Het is een sudderend gevoel in die onderlaag, er ontbreekt iets.

Je voelt aan alles dat het anders kan en anders mag. De grote vraag is alleen 'HOE dan?' 'Waar moet ik beginnen?'.

Diep van binnen verlang je naar meer rust en ruimte voor jezelf. Maar ja, je hebt een gezin waar je voor moet zorgen, je werk, partner en alle andere dingen die nog moeten 'moeten'. Hoe is het mogelijk om meer voor jezelf te kiezen zonder je gezin uit het oog te verliezen?

 

Dit is precies waar ik de vrouwen in mijn 1:1 begeleiding bij help. Samen kijken we hoe jij meer rust, ruimte en plezier in je dagelijks leven kan inbouwen zonder je gezin uit het oog te verliezen. Je hoeft niet te kiezen, je mag het allemaal hebben. Het is niet of-of, het is en-en.


De sessies vinden online plaats via Zoom. Voor we starten hebben we altijd een persoonlijk gesprek zodat wij er beide zeker van zijn dat dit traject is wat jou verder kan helpen. De sessies / trajecten zelf zijn altijd een combinatie van praktische vraagstukken over wat er in jouw leeft, het doen van innerlijk werk, alles in de praktijk toepassen en mindsetwerk.

Wat wij in de sessies doen is op een diep niveau energetisch transformerend werk. Het gaat altijd over een stukje heling op de thema's die zichtbaar worden om vanuit daar jouw groei / de transformatie te kunnen maken en ook resultaten gaat ervaren.

De volgende onderwerpen en thema's kunnen aan bod komen tijdens de sessies:

Jouw verlangens

Als alles in het leven mogelijk is, wat is het dan wat jij het allerliefst zou willen bereiken? En wat is er voor nodig om daar te komen.

Doorbreken en loslaten van oude patronen 

Soms zijn patronen al generaties lang aanwezig zijn. Dit kan zo normaal zijn dat je je hier niet van bewust bent. Het is tijd om de ketting te doorbreken zodat jij het pad vrij maakt voor jouw kinderen en kiest voor jouw eigen waarheid. Kinderen horen niet wat je zegt, ze doen wat jij ook doet. 

Zelfliefde

Een thema dat altijd terugkomt in de sessie. Zelfliefde gaat over zoveel meer dan van jezelf houden.

Mindset

Hoe kan je angst loslaten en kiezen voor vertrouwen? Als je echte transformatie wilt ervaren dan is het belangrijk dat jij gelooft dat dit ook mogelijk is. 

Jezelf zijn in alles wat je doet

Wie ben jij echt? Als sensitieve vrouw is de kans groot dat jij je al van jongs af aan aanpast aan alles en iedereen. De kameleon in jou staat op de voorgrond maar dit is niet langer nodig. Je bent veilig om jezelf te zijn bij alles wat je doet.

De volwassen vrouw

Het kleine meisje in jou mag gezien en gehoord worden maar het is tijd dat zij plaats maakt voor de volwassen vrouw die jij nu bent. Het kleine meisje krijgt de liefde en aandacht die zij verdient zodat jij je leven kan leven vanuit heelheid en compleet. De volwassen vrouw mag bewust naar voren stappen.

Balans in je energie

Iedere vrouw heeft een eigen ritme. Je mag stoppen met vergelijken en je eigen ritme gaan ontdekken. Hierdoor komen geven (actie) en ontvangen (rust/ ontspanning) in balans.

Sensitiviteit

Hoe kan je ervoor zorgen dat jouw sensitiviteit aanwezig is zonder dat jij hier last van hebt. Sensitiviteit is een hele mooie karaktereigenschap waar je trots op mag zijn en die mag gebruiken als jouw innerlijk kompas.

Leiderschap en zelfvertrouwen

Vertrouwen op wat je voelt, je verlangens volgen, jezelf omarmen en grenzen aangeven. Zodat jij ook kan krijgen wat je écht wilt.

Jouw gezin - jouw spiegels

De mensen die dichtbij staan zijn jouw grootste spiegels. Jouw kind, partner, zus of vriendin kunnen heel eenvoudig op jouw rode knoppen drukken. Niet altijd leuk, maar zij maken stukken die in jou leven zichtbaar en jij mag hier jouw groei uit halen.


Jij bent er klaar voor om écht in jezelf te investeren. Je hebt zelf al van alles geprobeerd om die vicieuze cirkel te doorbreken maar het lukt je niet alleen. Je wilt het liefst gister nog resultaten zien!

Je hebt ontdekt dat er geen standaard stappenplan is dat voor resultaten zorgt. Er bestaat geen quick fix het is een proces waar je doorheen mag bewegen. 

Wat je wel weet is dat alleen jij kan zorgen voor blijvende veranderingen en de resultaten.

Je neemt je verantwoordelijkheid en bent bereid om uit je comfortzone te komen.

Ja, het kan ook anders, het is mij ook gelukt en het is hoe ik mijn leven leef 

 


Dit is de manier hoe ik je hierbij kan helpen

Female Empowerment traject

Samen werken wij 3 maanden 1:1 aan jouw doelen zodat jouw verlangens werkelijkheid worden.

Dit traject starten we altijd met een kick-off sessie om jouw doelen te bepalen.

Daarna volgen er 6 online sessie (via zoom) van 60 minuten. De sessies vinden 1x per 2 weken plaats zodat jij voldoende tijd heb om datgene wat we hebben besproken ook te integreren.

Je hebt elke werkdag toegang tot mijn Voxer. Loop je even vast of heb je tussen de sessie door dringende vragen dan hebben we via Voxer contact.

Bij dit traject ontvang je mijn online programma's 'Krijg grip op overprikkeling' & 'Affirmeren kan je leren' (met een waarde van €274,-excl. BTW) cadeau. 

De investering voor dit traject is €1297,- incl BTW (betalen in termijnen is altijd mogelijk).

Voel je dat mijn begeleiding is wat jou verder gaat helpen om jouw verlangens te bereiken? Plan dan een kennismakingsgesprek in en samen kijken we waar je behoefte aan hebt en hoe we dit kunnen waarmaken.


Leef op een manier die past bij wie jij werkelijk bent

 

De vrouwen met wie ik werk voelen dat de manier waarop zij leven en hoe zij zich voelen anders mag en durfen hun verantwoordelijkheid hierin te nemen.

Wat zij bereiken na een 1:1 traject is:

  •  Zij zijn losgekomen van 'hoe het allemaal zou moeten',
  •  Zij staan weer in verbinding met wie zij zijn waardoor zij meer (zelf)vertrouwen hebben.
  •  Zij weten wat belangrijk is om hun mooiste leven te leven en kunnen daardoor makkelijker loslaten wat niet helpend is.
  •  Zij begrijpen nu waarom zij dat onrustige gevoel in die onderlaag ervaarden, waar dit vandaan kwam.
  •  Zij weten nu wie zij zijn en daardoor snappen zij waarom ze dachten en acties namen  zoals zij voor het traject deden.
  • Zij hoeven niet alles te weten of te verklaren (hoofd) maar ze begrijpen zichzelf nu beter (hoofd, hart en lichaam zijn verbonden).